Check – rasta, post, en god bok och kock ”a la morberg” …

Posted on July 5 2011 in personligt vardag

… 04.00 – rastning av Spike – check
… 07.20 – godmorgon, rastning av Spike – check
… 07.45 – en kopp kaffe – check
… 08.30 – gröt frukost – check
… 09.30 – promenad,hämta posten – check
… 10.30 – bokläsning – check
… 12.00 – matlagning – check
… 13.00 – äta – check
… 14.30 – fia med knuff – check
… 15.30 – fysisk träning – check
… 17.00 – ?????

Efter alla kulinariska rätter, från filippinska, samiska, grekisk/turkiska köket, så blev det äntligen dags för ”capello köket”, se länk …

Postpromenad med Spike …

Han är för härlig Spike, helt underbar. Han sover i Amandas och min säng. Klockan fyra stiger jag upp och går ut med honom för att kissa (så Amanda får sova), vid sju-åtta tiden kryper han upp till oss och väcker oss genom att slicka oss i ansiktet. Jag stiger upp och går ut med honom igen. Sedan promenad till posten och så väntar han på att hans älskling (Amanda) ska vakna och ge honom mat … 

Läsning …

Underbart härligt väder idag också. Satte mig i solen utanför lillstugan i en avstressande skön miljö …

”Dra ner på hyran, dra ner på matkostnaderna, dra ner på allt om så krävs, men tveka aldrig att investera i en god bok …”

Matlaggning a la capello, en ”morbergthai …”

… var är mina ingredienser

… råvaror

… kocken i köket ”per morberg capello”, med samma frisyr

… puttrar på snyggt

… tävling, vem sitter var, ledtråd servetterna 🙂

Kommentarer på maten:

Amanda – ”jättegott …”, och tog en ny portion.
Mamma – ”Det var gott …”
Pappa – ”Det var inte så farligt …”
Min syster – ”Superb …”

p.s. Fia med knuff – Amanda vann, och min syster blev fia – karma, som man sår får man skörda … d.s

ciao


3 comments

3 thoughts on “Check – rasta, post, en god bok och kock ”a la morberg” …

  1. …det såg gott ut och förstår av reaktionerna av de som fick möjligheten att smaka på maten att så var fallet….spännande..hade varit underbart att få delta….
    Jag tror att du håller på att bli riktigt ”förälskad” i Spike…?

Comments are closed.