Rune Engström

Rune Engström är född och uppvuxen i Kiruna men har bott drygt 20 år i Göteborg och Stockholm. Han har ett holistiskt synsätt där människan står i centrum och där man verkar på ett hälsofrämjande sätt.

Rune har sysslat med idrott hela sitt liv, både som aktiv och som tränare. Utbildad elittränare i innebandy som har varit huvudansvarig för flertalet elitlag, hälsocoach och fys-/självskyddsinstruktör.

Rune har arbetat som polis och som lärare för årskurs 1-9 och idrottslärare på Järfälla gymnasium. Han har utbildat ordningsvakter och poliser i bl.a. polistaktik, kommunikation – konfliktkunskap/konflikthantering och mental träning, mentala förberedelser och krishantering.

Idag har han föreläsningar, coachinguppdrag och utbildningar för högskolan, företag, idrottsföreningar och privatpersoner.

Ett urval av Runes pågående uppdrag:

  • RMA – Rätt Mental Attityd: Ett eget utvecklat program som ger dig alla verktyg att utveckla dig själv och nå dina mål i ditt arbete, relationer och inom idrotten.
  • Arbetar som lärare på högskolan i Stockholm,
  • Kommunikation: Lär dig förstå hur icke medveten kommunikation fungerar och hur du kan skapa ”rapport” med en motpart via verbal och fysisk kommunikation.
  • Mentalt förhållningssätt: Lär dig hantera stressen i vardagen och utveckla mentala metoder för att lyckas i ditt liv.
  • Arbetar med media och skriver för tidningar, har varit och är expert i TV/Webb produktioner.
  • Coachar ett par av Sveriges bästa domare. Han coachar också chefer inom olika företag och privatpersoner.