Nummer 8 Elitserien – kan bli storstjärna…

Posted on August 1 2010 in Innebandy

Dags att presentera listan igen. Sveriges bästa spelare i SSL och Elitserien säsongen 2009-2010 …

Vi fortsätter med nummer 8 i Elitserien

5

Nr 8 Elitserien – Anna Wijk – Mora

Anna spelade för Iksu förra säsongen. VM; guld både som senior och junior, SM silver med Iksu. Meriter som talar för sig själv. Dessutom var hon tongivande i alla lag. Under VM blev jag imponerad att hon, trots sin ringa ålder, kunde i sin centerposition hålla ihop Sveriges 1:a femma så bra som hon gjorde. Dessutom Sveriges bästa femma.

Så här skrev jag i december efter att ha bevakat världsmästerskapet i Västerås:

Sveriges klart bästa femma. De hade en otroligt bra balans i femman och har två riktigt bra forward i Emelie och Hermine. Men det är lätt att glömma bort Anna Wijk som gör ett riktigt bra jobb i femman. Min personliga favorit Lisah Samuelsson tycker jag var VM:s bästa back. Anna Rehström kompletterar femman perfekt.

… och så här skrev jag semifinalenmatchen mot Endre i slutspelet:

Jag såg henne under Dam VM i Västerås. Hon imponerade på mig med sitt mogna spel trots hennes unga ålder, 18 år. Igår var hon strålande och vilket utsrålning och lugn hon utstrålar vid intervjuerna. Hon har allt för att bli vår nästa ”ouality star”, ett affischnamn. Hon har talang, är otroligt duktig och all round. Hon är ung, har rätt attityd, har utstrålning och är snygg…


1 comment

One thought on “Nummer 8 Elitserien – kan bli storstjärna…

Comments are closed.