Så blir ditt kärleksliv i maj …

Posted on May 5 2011 in flams o trams

I tidningar får man reda på hur ens käreksliv blir. Här är svaret hur ditt blir under maj. Varför chansa? Här på bloggen får du ALLA tips och hjälpmedel. Idag torsdag gäller det dejting. Nu är det bara att boka in platser och tillfällen … 🙂

Så blir kärlekslivet i maj …

Här är månadens kärleks-astro

Väduren

Första halvan av maj handlar om just kärlek, sex och samlevnad. Du bränner allt krut du har på att få dina relationer att fungera och det lyckas du riktigt bra med. Söker du en ny kärlek har du också goda chanser att hitta helt rätt. Du får helt enkelt två strålande veckor som du njuter av i fulla drag. Resten av maj blir betydligt lugnare men det innebär inte att kärlekslivet fungerar dåligt. Du drar ner på tempot lite och unnar dig lite mer vardag, men det blir inte ont om ömhet och kärlek för den skull. En lagom blandning av glöd och förnuft.

 Bästa chansen: Vädur, Tvilling, Våg, Skytt, Fisk.

Bästa stället: Överallt.

Bästa datumen: 27-28/5
 
Oxen
Under de första två majveckorna ägnar du dig åt drömmar och längtan, hopp och funderingar. Med detta är du nöjd, du har egentligen ingen lust att börja genomdriva praktiska beslut eller att sätta efter den du åtrår. Ibland är det skönt att bara finnas till utan att nödvändigtvis satsa på något. Efter att halva månaden har gått är du dock redo att släppa in passionen i ditt liv på allvar, och resten av maj blir en karusell av kärlek, erotik och spänning. Försommaren blir förmodligen ett enda långt äventyr för din del, med start runt den femtonde maj.

Bästa chansen: Vädur, Oxe, Jungfru, Våg, Skorpion.

Bästa stället: Överallt.

Bästa datumen: 29-30/5

Tvillingarna

En riktigt fin vårmånad som bjuder på en hel del romantik, särskilt i början av månaden. Det krävs dock rätt stämning för att du ska bli sugen på kärlek. Rent och fint ska det vara, det ska lukta gott och rätt bakgrundsmusik skadar inte heller. Vill du få riktig fart på kärlekslivet lönar det sig alltså att lägga ner lite extra besvär på att hitta eller skapa rätt miljö. Lugna stunder betyder också mycket, spring inte från aktivitet till aktivitet utan unna dig att bara finnas till ibland. Gärna tillsammans med din älskling. I denna ro växer djupa känslor fram.

Bästa chansen: Vädur, Oxe, Lejon.

Bästa stället: På möte.

Bästa datumen: 5-6/5

Kräftan

Första halvan av maj blir inte så strålande. Det blir gott om stress, konflikter och gräl, inte bara på kärleksfronten utan också i andra sammanhang. Ur detta tråkiga växer dock bra saker fram, konflikterna leder till att du når nya mål och bemöts med större respekt av vissa. Du får faktiskt skörda frukterna av allt krånglet långt innan maj är slut. Här passar det fint med en ljuv romans och spirande känslor. Har du redan en partner är det denne du vill avnjuta de ljusa försommarkvällarna med. Nya känslor kan mycket väl blomma upp oavsett.

Bästa chansen: Stenbock, Skytt.

Bästa stället: 25-26/5

Bästa datumen: 10-11/4

Lejonet

Först njuter du av härliga vårkänslor i ett par veckor. I början av maj har du flyt med precis allt, inte bara på kärleksfronten utan även på jobbet, med vänner, i affärer och så vidare. Därför kan bli lite svårt att få tiden att räcka till men i övrigt är allt bara bra. Andra halvan av maj blir dock besvärligare, det dyker upp flera olika problem och motvind ersätter medvinden. Vad kärleken angår handlar det till stor del om att du ställer nya krav. Du är inte beredd att backa, faktiskt känns även små kompromisser väldigt motbjudande.

Bästa chansen: Oxe, Tvilling.

Bästa stället: Utomlands.

Bästa datumen: 9-10/5

Jungfrun

I början av maj är du väldigt upptagen. Det beror egentligen inte på att det händer särskilt mycket, snarare handlar det om att du planerar väl och vill ordna saker i god tid. Under alla omständigheter väljer du en stillsam och inrutad tillvaro och därmed blir det ont om passion. Slutet av månaden blir helt annorlunda, då satsar du hårdare på dina relationer och du känner dig redo att ta nästa steg – vad nu det råkar vara i just ditt fall. Månadens sista vecka passar utmärkt för löften och långsiktiga planer, eller för att hitta gemensamma drömmar med någon.

Bästa chansen: Vädur, Oxe, Fisk.

Bästa stället: Vid havet.

Bästa datumen: 11-12/5

 

Vågen

En blandad månad som börjar med två riktigt stressiga veckor. Allt händer samtidigt och trots att du försöker prioritera och planera vettigt så blir det ständigt saker som halkar efter eller inte blir av. Ger du kärleken utrymme hinner du inte med dina vänner. Eller så är det jobbet som stjäl all tid och ork. Förändringar sker hela tiden och du får svårt att anpassa dig. Att ta en och annan paus och bara hämta andan kan hjälpa en hel del. Andra halvan av maj blir åtskilligt lugnare och ger dig chansen att trassla ut en del av röran från början av månaden.

Bästa chansen: Vädur, Oxe, Stenbock, Vattuman.

Bästa stället: Utomhus.

Bästa datumen: 13-14/5

Skorpionen

 

Du har mycket att göra i maj. Mot slutet av månaden blir det lite mer utrymme för kärlek, men i stort sett blir detta en rolig, hektisk månad som inte ger dina känslor så mycket utrymme. Är du singel kanske du hittar någon som är lovande men det är inte sannolikt att det blir det minsta seriöst förrän till sommaren. Även om nu inte maj blir en romantisk månad så blir det för den skull inte alls en trist månad – tvärtom, det är en produktiv och intressant månad du har framför dig. Bara vänta dig inte för mycket av just kärleken den närmaste tiden.

Bästa chansen: Vädur, Oxe, Stenbock.

Bästa stället: I naturen.

Bästa datumen: 15-16/5

Skytten

Två romantiska och roliga veckor inleder maj månad. Det enda problemet är att ditt liv är så hektiskt, det händer spännande saker över hela linjen och inte bara på kärleksfronten. Du måste alltså prioritera lite, satsar du på dina relationer missar du en del materiella fördelar och vice versa. Andra halvan av månaden blir betydligt lugnare och vill du har mer romantik under den perioden så gäller det att välja rätt väg med en gång. Gemensamma aktiviteter som leder till nya kunskaper är troligen den rätta vägen. Aktiviteterna får gärna vara roliga också.

Bästa chansen: Vädur, Kräfta.

Bästa stället: På fest.

Bästa datumen: 17-18/5

Stenbocken

Maj börjar med bekymmer. Huvudanledning är ironiskt nog att du vet vad du vill, och att dina mål krockar med omgivningens ambitioner. Du har dessutom en besvärlig förmåga att bli indragen i andras problem. Tidsbrist fungerar som pricken över i. Men håll ut, efter ett par trassliga veckor kan du äntligen börja skörda frukterna av dina ansträngningar. Och mot slutet av maj kan det mycket väl handla om verklig utveckling på kärleksfronten. Särskilt gäller det för dig som letar efter något nytt och suktar efter lite förnyelse på det erotiska området.

Bästa chansen: Våg, Skorpion.

Bästa stället: På gymmet.

Bästa datumen: 20-21/5

Vattumannen

Maj börjar bra och du njuter av härliga vårkänslor och romantiska stunder i mängd. Det finns dock en risk att du lämnar lite väl många frågor obesvarade och lite väl många småsaker olösta. Under andra halvan av månaden blir du tvungen att ta tag i allt som du har skjutit upp och en följd av detta är att det blir gott om konflikter och tjafs. Detta påverkar inte bara ditt kärleksliv utan också andra relationer. Försök hålla distansen och inte ta åt dig för mycket av personliga kommentarer. Vissa saker som du får höra beror bara på den andra partens stress.

Bästa chansen: Skytt, Fisk.Bästa stället: På fest.

Bästa datumen: 9-10/5

 

Fiskarna

Du ägnar början av månaden åt hårt arbete. Det kan handla om trädgård, hem, ekonomi eller jobb. Du hinner inte riktigt med kärleken och inte nöjen heller, du är helt enkelt för upptagen. Men du blir å andra sidan väldigt nöjd med det du åstadkommer, och andra halvan av månaden ger dig fler möjligheter att satsa på känslor, kärlek och sex. Här passar det fint med flirt och nyfikenhet, du har ingen större lust att djupdyka i någonting utan du vill låta kärleken vara något lättsamt och okomplicerat som du kan njuta av när du har lust.

Bästa chansen: Jungfrun, Vattumannen.

Bästa stället: På dansgolvet.

Bästa datumen: 25-26/5


7 comments

7 thoughts on “Så blir ditt kärleksliv i maj …

  1. eftersom jag upptäckt att p-pillren bara ramlar ut å spiralen e svår att svälja så satsar jag på celibat istället! andra som kanske begriper mer får ägna sig åt ¨sånt¨

  2. Hej Eva!
    Jag är jungfru, hmmm …
    Jag ska ju möta någon vid havet (Östersjön) och ev en fisk, så kanske … 🙂
    Ha en härlig helg !!!

Comments are closed.