Fredagsmys – så här förför du din partner …

Posted on May 27 2011 in flams o trams

Nu är det fredag igen, dags för fredagsmys. Är tricksen slut, hur ska du få det mysigt med din partner, lugn. Stjärnorna ger dig svaret, lycka till … 🙂

Foto: Aftonbladet

Stenbocken (22 dec-19 jan)

Sextyp: 69:an.

Förförelsetips: Klassiskt rollspel och dramatiska förförelseutspel med blandade signaler tänder en stenbock. Visa stenbocken att du vill bli förförd, men samtidigt att du klarar dig bra på egen hand, särskilt sexuellt. Då kommer stenbocken att vilja göra allt för att motbevisa dig.

Vattumannen (20 jan-18 feb)

Sextyp: Sexleksaker och experiment.

Förförelseknep: Vattumannen blir uttråkad av konventionellt sex och är inte blyg för att prata om sex så för in samtalet på fantasier, erfarenheter och drömmar. Att nämna något sexuellt så där i förbifarten kan väcka vattumannens intresse.

Fisken (19 feb-20 mars)

Sextyp: Tantrasex.

Förförelseknep: Med fiskar bör man gå långsamt fram. Sikta på deras känslomässiga och konstnärliga sida, prata konst, musik eller vad som nu intresserar just den fisk du är intresserad av, och föreslå en gemensam upplevelse, som bio eller utställning, och led in samtalet på känslor och drömmar och fantasier.

Väduren (21 mar-19 apr)

Sextyp: Intensiva snabbisar, rollspel och lek.

Förförelsetips: Att stryka vädurens ego och ge sexiga komplimanger är ett säkert sätt att förföra en vädur på. Väduren älskar att känna sig stark, sexig och djurisk. Känn på hans eller hennes kropp, kanske med en hand på armen, en lätt strykning längs ryggen. 

Oxen (20 apr-21 maj)

Sextyp: Smeksex.

Förförelseknep: Uppvaktning! Presenter, blommor, tända ljus och middagar – oxen älskar alla klassiskt romantiska gester och smälter av att veta att han eller hon är den enda för någon.

Tvillingen (22 maj-21 juni)

Sextyp: Kama sutra.

Förförelseknep: Tala om att du är experimentell av dig.

Kräftan (22 juni-22 juli)

Sextyp: Erotisk massage.

Förförelseknep: Beröring.

Lejonet (23 juli-22 aug)

Sextyp: Rollspel.

Förförelseknep: Låt lejonet får veta att han eller hon är en underbar ledare, att han/hon är stolt, snygg och stark

 Jungfrun (23 aug-22 sep)

Sextyp: Slow sex.

Förförelseknep: Diskutera, fråga, visa intresse, berätta om dina åsikter i en aktuell fråga. En jungfru vill prata, lära sig, utbilda sig. Visa att du också har kunskaper och djup.

Vågen (23 sep-22 okt)

Sextyp: Kittlande lekar. 

Förförelseknep: Smicker och romantik. Ge bort en ros, bjud på middag. Se till att fingra lekfullt på ditt pärlhalsband eller din slips.

Skorpionen (23 okt-21 nov)

Sextyp: S/M (sado/masochism) och light bondage.

Förförelseknep: Gå rakt på sak. Utmana skorpionen genom att vara rak, ärlig och utmanande.

Skytten (22 nov-21 dec)

Sextyp: Utomhussex.

Förförelseknep: Flirta på gymmet genom att påpeka skyttens underbara fysik och prestationsförmåga eller föreslå en ovanlig, fysisk aktivitet som att testa bergsklättring, frisbeegolf eller squash.


4 comments

4 thoughts on “Fredagsmys – så här förför du din partner …

  1. måste verkligen fråga min mamma om jag är född i det stjärntecken jag alltid trott *kliar mig i huvudet* – ha en trevlig fredagskväll med lr utan mys!

Comments are closed.