Fredagsmys hos psykologen och med webkamera, nja vänta …

Posted on September 16 2011 in Capello filosoferar, personligt vardag

…. jocke thåström, ”kärlek är för dom, dom som har tur …”. Är det likadant med ”fredagsmys”. ”fredagsmys är för dom, dom som har tur …”

Jag sitter kvar på jobbet, det är sent, jobbar med mentala/stress strategier inför nästa vecka. Jag vill ge lite till åhörarna att ta med sig. I webb lurarna ljuder thåström, lite melankoliskt, samtidigt som jag jobbar, ”kärlek är för dom, dom som har tur …”

… fredagsmys a la capello

… fredagsmyset har bestått av att jag har jag suttit som ovan och jobbat med arbetsprojekt via webbkamera.

Socrates

Innan dess var jag på besök hos psykologen. Nja, inte så farligt som det låter. Jag håller inte på att flippa ur. Mer att om jag ska vägleda andra, då kan det också vara bra att bli vägledd själv …

… är det fredagsmys 

… telefonen ringde, blev en kort sväng iväg och trevligt sällskap med god mat, kanske fredagsmys?

… tillbaka, fortsätter jobba, ensam, med thåström i mina lurar, ”kärlek är för dom, dom som har tur, kärlek är för dom.”

Hoppas du får en helt magisk fredagsmys o helg …

… fredagsmys är för dom, dom som har tur

kram


4 comments

4 thoughts on “Fredagsmys hos psykologen och med webkamera, nja vänta …

 1. handlar fredagsmys om tur – lr är d inte rma???  wow – vicken måltid – den måste kvala in som fredagsmys helt klart – jobba på men glöm inte bort att andas… å avslöja inte min kvinnliga list :)

 2. … rma handlar, om kunskap, och tur är handlar mer om kunskap att ta vare på ”turen” när den dyker upp, och med kunskap steg 1 kan det bli även bli fredagsmys :-) 
  Genom att känna sig själv, så är det ett bra steg för kärlek, genom att ärligt älska sig själv, kan du älska någon annan, annars är det bara egot och begäret som talar, din sociala mask 

  …måltiden var grym, vilken plötslig möjlighet och jag blev bjuden, tack underbart :-)

  Tror du redan har avslöjat din list, o mycket mer … :-)

  kram

 3. så sant ang ¨turen¨ – fånga turen istf fånga dagen… men hur ska jag komma med i hemliga armén om jag avslöjat allt redan…måste forts. att jobba på min image som en blyg å försynt bitch ;)

Comments are closed.