Söderkisen med rätt stil, en bok och capellos hörna …

Posted on September 11 2011 in Allmänt, Capello filosoferar, personligt vardag

… en riktigt soft helg med relax och underbart väder, och kontemplation i äkta söderstil under söndagen, på ett café precis utanför min port på söder, med en cappuccino.

… efter en försjunken reflekterande stämning så blev det senare under dagen  givetvis en ceasarsallad, se blogg ”Ta befälet över själens tempel …”,  med ett glas rött för att få mer energi, och mer läsning av en underbar bok som jag återkommer till. 

… brunch på morgonen

… det blev också en brunch vid lunch under söndagen efter sovmorgon . Sedan ovan kontempation, fast klädbyte klädbyte innan, man måste ju ha rätt känsla i kroppen.

… lördag med dr capellos hörna

… öppnar kanske något nytt på medis (medborgarplatsen), som ska kallas dr capellos hörna, återkommer. Lördag blev blev en njuta dag med trevligt sällskap. En härlig helg alltså med lugnets ton.

… stockholm stad i världen

… underbart vackra stockholm

… café vid slussen

… en vän en bok, ordlusta

När vi är inne på ämnet kontemplation och reflektioner, ser jag med spänning fram emot att läsa en bok skriven av en mkt god vän från norra sverige. Hon är både  insiktsfull, reflekterande och duktig på att skiva. Hon har äntligen kommit ut med en bok om sina betraktelser och reflektioner över mycket i livet. Jag ska med spänning läsa henne bok. Väntar på den, givetvis signerad av författaren själv. Ni hittar den här nedan på hennes författarsida, återkommer efter att jag läst den …

Siv-Britt Mangi och ordlusta   

… mycket kärlek, ciao


4 comments

4 thoughts on “Söderkisen med rätt stil, en bok och capellos hörna …

Comments are closed.