Självklart tror capello på stjärnorna …

Posted on April 21 2014 in Allmänt, Capello filosoferar, Samhället

Det är nog lite olika hos alla, alltså vilket förhållningssätt man har till tron på stjärnorna eller astrologi. Själv har jag fått både det ena och det andra ”lagt” på mig, vad gäller accendent, världsalltet – makrokosmos, månen och mycket mer. Eftersom jag är precis i slutet på ett tecken så flyter dessa ihop. Så nu läste jag om det som gällde precis mig. Tycker det verkar stämma väldigt bra, se nedan … 😉

Detta cusp tecken brukar också kallas cuspen av skönhet eftersom de styrs av både Merkurius som står för kommunikation och Venus som står för kärlek, detta skapar ett mycket tilltalande och harmoniserande tecken, detta nästintill perfekta tecken …” 

astrologi

”Jungvågen är en riktigt härlig kombination. Detta cusp tecken brukar också kallas cuspen av skönhet eftersom de styrs av både Merkurius som står för kommunikation och Venus som står för kärlek, detta skapar ett mycket tilltalande och harmoniserande tecken. Jungvågen är balanserad med en känslighet för både sin inre och yttre värld. De är djupa tänkare och ofta fysiskt attraktiva. I kärlek är de lekfulla, romantiska och hängivna. Jungvågen dras till estetiskt tilltalande människor, föremål, konst och natur. De är också snabba på att plocka upp och hänga med i nya trender. Man kan därför tro att Jungvågen är ytlig, men så är det inte alls. Merkurius /Jungfru inflytandet balanserar denna längtan efter skönhet med en allvarlig sida som ger Jungvågen en skarpt analytisk förmåga och en stark arbetsmoral. Detta blir tydligare ju äldre Jungvågen blir. Om man skall hitta något negativt med detta nästintill perfekta tecken är det att Jungvågen kan lägga lite mycket uppmärksamhet på detaljer och bli för inbitna perfektionister. Dessutom kan de bli ganska så obeslutsamma då de gärna vill vända och vrida på saker och ting innan de bestämmer sig.”

ciao capello

 


no comments