Lär dig simma med swimcoach …

Posted on January 5 2015 in Allmänt, Coachning och föreläsning, Idrott, Samhället

 

 

Jag är rådgivare för underbara Fanny, se nedan, via UF-företagande

UF-företagande, länken mellan skolan och näringslivet

Ung Företagsamhet och processutbildningen UF-företagande såg ljuset för första gången 1980 och från den dagen har utbildningen varit en brygga mellan näringsliv och skola. Genom ett UF-företag lär sig eleverna allt om företagande, från idé till avveckling av företaget. Utbildningen eleverna går igenom stäcker sig över ett läsår, från september till maj och under dessa månader ska eleverna genomför fem obligatoriska moment för tillslut erhålla ett intyg.

En av de viktigaste insikterna eleverna får i ett tidigt stadie är att deras nätverk och branschkunskaper är begränsade, det är här en UF-rådgivare kommer in i bilden.

Att engagera sig som rådgivare

Genom att agera rådgivare för ett UF-företag stöttar man inte bara unga och driftiga entreprenörer, man utvecklar även sig själv som person och kan genom UF-företaget ge tillbaka till nästa generation och nya livskraftiga företag kan med rådgivarens insats på sikt skapas.

Under året som rådgivare coachar man helt enkelt ett UF-företag. Med erfarenhet från arbetslivet är man en viktig tillgång för UF-företagarna och genom rådgivarens engagemang får eleverna inblick i näringslivet och tillgång till en rad nyttiga kontakter.

Huvudansvaret för företaget har UF-företagarna själva, men tillsammans med rådgivaren har de bättre förutsättningar för att lyckas med sitt företag.

swimcoach

Mitt namn är Fanny Strömstedt och jag studerar mitt sista år på ekonomilinjen på Mälargymnasiet i Järfälla. Jag är 18 år och på min fritid simmar jag i Spårvägens elitgrupp och studerar flitigt. I kursen ingår det att starta ett eget företag vilket jag nu har gjort.

Swimcoach UF:s affärsidé är att utveckla motionärers simkunnighet till högre nivåer. Målsättningen är att deltagarna ska, efter genomgången kurs eventuellt kunna delta i Vansbrosimningen. Företaget kommer att erbjuda crawlkurser för att öka simkunnigheten och att deltagarnas mål om att kunna delta i Vansbrosimningen skall kunna uppnås. Det övergripande målet är att utveckla människors självförtroende och hälsa.

swimcoach bild

Jag kommer att erbjuda en kurs under en tioveckorsperiod, en gång i veckan med start i januari och slut i mars. Det kommer att finnas två olika tider att välja mellan. Varje grupp har som maxantal 15 personer. Priset för kursen kommer att vara 1600 kronor. I priset ingår bassänghyra, erfarna tränare, medlemskap i Spårvägen Simförening, fika efter varje pass och en badmössa.

Torsdagsgruppen har kursstart den 22 januari 2015 och tar slut 26 mars 2015. Träningstiden är kl 21:00-22:00 i Spånga Simhall.

Lördagsgruppen har kursstart den 24 januari 2015 och tar slut den 28 mars 2015. Träningstiden är kl 08:00-09:00 i Spånga Simhall.

Anmälan via länk eller mail  nedan …

Betalningen sker senare genom fakturering. Vid eventuella frågor kontakta mig på telefon: 0738137790 eller på e-post: fannystroemstedt@hotmail.com.

Swimcoach UF finns också på instagram, @swimcoachuf

För eventuell anmälan, sponsring eller samarbete med Swimcoach UF kontakta Swimcoach UF:s VD på 0738137790 eller fannystroemstedt@hotmail.com


no comments